Motorola llança telèfon amb pantalla “irrompible”

Compartir

O pràcticament, així és com es promociona el Moto X Force, el primer terminal de la companyia que munta la nova tecnologia Moto ShatterShield per a “blindar” la pantalla en cas de cops produïts per caigudes, i que ara arriba al nostre mercat.

Segons afirmen des de Motorola, una quarta part de tots els usuaris de smartphones de l’Estat Espanyol utilitza un terminal que té la pantalla trencada o esquerdada. Sense entrar a discutir aquestes xifres, segur que qualsevol dels qui llegiu aquestes ratlles coneixeu algú que va pel món amb una esquerda a la pantalla del seu mòbil degut a una caiguda sobtada del seu telèfon.

I és que no en va, la pantalla és sense cap mena de dubte la part més sensible a accidents del nostre mòbil i, per això, Motorola hi ha volgut posar remei amb el Moto X Force, un terminal que ara arriba al nostre mercat i que inclou la tecnologia Moto ShatterShield per reforçar la pantalla, convertint-la en pràcticament “irrompible” en cas de caigudes o cops.

La tecnologia ShatterShield es basa en una pantalla construída amb cinc capes integrades que li permeten absorbir la força de l’impacte. La garantia de la pantalla i les lents de les càmeres és de quatre anys.

Però si bé els elements de vidre del terminal són a prova de cops, el telèfon en si mateix no ho és, pel que ens podríem trobar en la paradoxal situació de que, tot patint una caiguda d’aquest, la pantalla resti intacta però algun dels components interns en resulti afectat, impedint amb això el correcte funcionament del dispositiu i essent un dany no cobert per la garantia.

La resta d’especificacions del telèfon són un microprocessador Qualcomm Snapdragon 810 de vuit nuclis, 3 GB de memòria RAM, pantalla de 5,4″ Quad HD (1440×2560 píxels, 540 ppp amb capacitat per presentar continguts 4K), càmera principal de 21 Mpx capç de gravar vídeo en 4K, i bateria de 3.760 mAh de llarga durada, que ens pot arribar a proporcionar una autonomia de dos dies, segons Motorola.

Tot un gamma premium que supera àmpliament els gamma mitjana en termes de prestacions però també en el preu, ja que ens pot arribar a costar fàcilment entre 600 i 700 euros.

Guillem Alsina
Etiquetes: