Motorola Moto E 4G, una nova aposta amb l’última tecnologia

Compartir

Ja tenim la sorpresa. Motorola acaba de presentar el nou Motorola. Arriba el Moto E amb el mateix disseny que el model que ja hi ha en el mercat amb una millora important. Incorpora connectivitat 4G.

El nou Motorola Moto E és tal com les filtracions apuntaven. Un model idèntic al què ja tenim i amb la incorporació d’una millora brillant, LTE. Ara toca veure el preu que Lenovo (propietaria de Motorola) col·loca en aquest nou dispositiu.

Aquest nou Motorola arriba amb una pantalla de 4,5 polzades amb resolució qHD, 1 GB de memòria RAM i una càmera de cinc megapíxels. En ell trobarem un processador de quatre nuclis i l’esperada connexió 4G/LTE.

moto-e

Clic per a engrandir

 

A més, podem trobar que disposa de 8GB d’espai intern amb possibilitat d’ampliar fins a 32GB mitjançant una microSD, connexió WiFi, GPS i una bateria de 2.390 mAh.

En tot ell hem de sumar-li que trobarem Android 5.0 Lollipop de fàbrica.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rBECQPGKuMk[/youtube]

Disponibilitat i preu

Aquest dispositiu arribarà en colors blanc i negre i el podrem trobar per 129 euros lliure. El dispositiu estarà disponible des d’avui a quasi tot el món.

Com a complement podem trobar carcasses de colors groc, blau, rosa, vermell i tenen un preu de 19 dòlars per separat.

Motorola vol deixar clar que el rei de la gamma baixa o d’entrada és ella. Que encara que Samsung presenti els Samsung Galaxy A o LG la seva gamma de baix cost, tothom ha relacionat els Motorola com a dispositius d’entrada i amb una bona relació qualitat/preu. A part de disposar sempre de l’última versió d’Android i tenir un suport excel·lent.

Tu quina marca prefereixes?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: