Motorola vol llançar smartphones a 50 dòlars

Compartir

No hi ha dubte que el mercat de smartphones està canviant. Només tenim amb veure el preu de certs dispositius, podríem considerar el Nexus 5 i el Moto G com els principals dispositius mòbils a trencar el mercat.

Dennis Woodside, CEO de Motorola ha afirmat que pretenen llançar un dispositiu a un preu de 50 $ amb l’intent d’oferir smartphones millors a un preu molt més reduït. D’aquesta manera, segons el CEO de Motorola es podria arribar a un públic més ampli.

“En gran part del món 179 $ són molts diners pel que hi ha un gran mercat en un punt de menys de 179 dòlars de preu”

Actualment hi ha pocs terminals a un preu de 50 $. Podem trobar smartphones de companyies xineses però lògicament no podem comparar la qualitat.

Encara no hi ha detalls de com i quan podrem veure aquest dispositiu. Haurem d’esperar per poder anar coneixent les característiques del dispositiu i les dates de llançament. Tot i això, no hi ha dubte que si es tractés d’un smartphone amb un bon ritme d’actualitzacions per part de la companyia i amb un bon rendiment, serà tot un èxit. De fet, només cal fixar-se en l’èxit dels últims dispositius per part de Motorola

Dennis Woodside també ha parlat de la gamma alta i ha dit que seguiran apostant per la personalització del dispositiu, però volen anar més enllà: pretenen que l’usuari pugui triar la mida de la pantalla i més característiques, ja sigui la càmera o el processador, el que ens fa pensar en un terminal modular semblant a la tablet modular de iMasD.

Motorola ARA

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: