Moves, la nova app de Facebok que et segueix a tot arreu

Compartir

Aquests dies Facebook ens ha sorprès amb la compra de Moves, una coneguda aplicació que registra la nostra activitat física i ens fa un resum en forma de gràfics estadístics.

Aquest servei s’executa en segon pla i compte les calories, la velocitat, la distància i fins i tot on anem a través de la geolocalització, i és capaç de detectar si anem caminant, corrents o en bici.

Abans d’aquesta adquisició ja estava clar que el sector salut té cada vegada més importància en les noves tecnologies i ara també a les xarxes socials. Alguns exemples és l’aliança entre Nike i Apple, les noves funcions del Samsung Galaxy S5 o els rellotges “fit” intel·ligents que últimament estan sortint al mercat. Sembla, doncs, que Facebook no es vol quedar enrere i vol aportar un plus en aquest sentit.

moves-android

No hi ha hagut xifres oficials sobre la compra, ni sabem les intencions reals de la xarxa social, ja que per exemple han alliberat l’API i els responsables de Moves han assegurat que l’app seguirà tenint un funcionament independent i conservant completament la seva identitat.

Una aplicació que cal tenir en compte, i que en els últims mesos ha aconseguit més de 4 milions de descàrregues.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: