Nest Cam, què passa a casa teva quan no hi ets?

Compartir

Nest és una empresa, adquirida per Google per 3.200 milions de dòlars, que se centra en fer de casa nostra una llar intel·ligent més còmoda, segura i eficient, oferint-nos maquinari simple però amb un bon disseny, un programari amigable i amb serveis connectats permanentment. En alguns països l’empresa s’ha aliat amb empreses de subministrament i serveis per oferir serveis de valor afegit i descomptes en contractes d’energia i seguretat. Els productes Nest es venen als EUA, Regne Unit, Canadà, França, Bèlgica, Irlanda i els Països Baixos i s’instal·len en més de 190 països.

Després del Nest Thermostat, termòstat intel·ligent que t’ajuda a estalviar energia aprenent quan entres i surts de casa, i de Nest Protect, una alarma detector de fum i gasos, arriba Nest Cam, càmera basada en l’anterior Dropcam que va ser adquirida per Nest just fa un any.

Amb Nest Cam veuràs en tot moment què està passant a casa teva: ella escolta i mira per tu i, si detecta alguna anomalia, t’envia una alerta al mòbil.

Nest Cam compta amb les següents característiques:
 • qualitat de vídeo d’alta definició (1080p) i amb un camp de visió de 130 graus en diagonal
 • nou disseny amb base magnètica que pots enganxar a la nevera, muntar a la paret o col·locar sobre un trípode universal. La pots girar, corbar en un angle o muntar-la a l’inrevés.
 • visió nocturna a través de vuit LEDs infraroigs d’alta potència i nous algoritmes de millorar la visió nocturna i detecció de moviment. A diferència d’altres càmeres, que permeten una visió focalitzada durant la nit, Nest Cam et permet veure tota l’habitació. Gràcies a que els seus sensors són capaços de distingir entre la llum natural i la llum artificial, Nest Cam no es confon i no canviarà a mode dia si detecta llum exterior.
 • transmissió segura en l’emmagatzematge de continguts de vídeo amb una clau única de 2048 bits RSA i  connexió SSL de 128 bits.
 • per una subscripció mensual addicional podrem accedir al nostre històric de vídeos per veure què ha passat i/o guardar allò que volem recordar. La subscripció també ofereix serveis addicionals com el d’Alertes de zones, que ens avisa quan hi ha moviment en una zona específica o bé el servei de cerca ràpida, gràcies al qual no ens hem de passar hores buscant un vídeo per trobar-lo, ja que la càmera destaca els moments en que ha detectat moviment o so.

Nest ha aprofitat el llançament de la nova Nest Cam, que ja està a la venda a un preu de 199$, per redissenyar totalment Nest Protect, afegir noves funcionalitats al Nest Thermostat i unificar el control de tots els productes amb la nova aplicació Nest 5.0, que podeu utilitzar des del navegador o bé descarregar per a múltiples plataformes. En concret, les funcionalitats de l’app relatives a Nest Cam i Dropcam se centren en:

 • noves funcions millorades, incloent la possibilitat de fer zoom (x8 digital) i obtenir una visió més nítida.
 • millora en la funció Parlar i escoltar: només cal prémer la icona i començar a parlar, com en un walkie-talkie.
 • si disposes de la subscripció al núvol per a l’històric de vídeo, hi tindràs disponible un resum dels esdeveniments capturats, ja que la càmera detecta quan hi ha algun moviment d’imatge o so. Gràcies a aquesta funció podràs cercar fàcilment els esdeveniments. També tindràs disponible l’opció de saltar el vídeo de 30 segons en 30 segons.
 • si tens una càmera Dropcam Pro o Dropcam HD podràs accedir-hi des de l’aplicació.
 • si tens un Nest Protect i una Nest Cam a la mateixa habitació i salta l’alerta de fums podràs veure què està passant a través de la càmera prement un sol botó. Nest Cam s’encarregarà també de gravar automàticament què hi passa encara que no estiguis subscrit a l’històric de vídeo.

La càmera de Nest s’ha unit amb YouTube i ofereix la possibilitat de transmetre en directe al canal YouTube Live from Nest Cam. Per promocionar aquest nou servei, Nest comptarà amb algunes personalitats que retransmetran en directe a través d’aquest canal:

 • Unbox Therapy  – Lewis Hilsenteger té més de dos milions de subscriptors amb qui comparteix el procés d’unboxing d’una àmplia gamma de productes d’electrònica de consum. Lew utilitzarà Nest Cam per establir una transmissió en viu del seu estudi de producció.
 • Devin Supertramp – Devin Graham és un càmera nord-americà que produeix vídeos d’aventura i esports extrems. El seu canal té més de tres milions de subscriptors. Devin utilitzarà Nest Cam donar als seus televidents una visió en directe en la preparació que va en les seves proeses.
 • iJustine – Justine Ezarik és un aficionat a la tecnologia, videojugador, Vlogger i una personalitat a YouTube amb més de tres milions de subscriptors en els seus canals. Justine també utilitzarà Nest Cam per retransmetre alguns dels seus esdeveniments  en streaming.

I vosaltres, esteu disposats a retransmetre en streaming què passa a casa nostra? Us preocupa que imatges de la intimitat de casa vostra es pengin a un servidor? Amb aquest tipus de càmeres estem més segurs o tenim l’enemic a casa?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: