Netflix inventa uns mitjons perquè no et perdis res si t’adorms

Compartir

Els mitjons incorporen un acceleròmetre i un sensor que envia un senyal quan detecta que dormim.

Et sona allò que comences la tarda veient un capítol d’una sèrie, n’encadenes uns quants i se’t fa de matinada fins que et venç la son? Netflix sap que aquest és un “problema” comú entre els seus usuaris i ha aportat una solució. La plataforma ha ideat uns mitjons

Netflix ha ideat uns mitjons intel·ligents que detecten quan ns quedem adormits davant de la pantalla mentre estem consumint algun dels seus continguts i els posa en pausa perquè no ens perdem res. Es tracta d’uns mitjons que incorporen un sensor infraroig que envia el senyal, un acceleròmetre, una bateria, un botó per aturar l’emissió de forma manual i, fins i tot, una llum LED que ens avisa que l’emissió s’aturarà en breus. Si estem encara desperts, podem moure el peu per a evitar que s’enviï l’ordre.

Tot plegat és una bona pensada i segur que moltes persones enganxades a Netflix accedirien a comprar els mitjons de seguida, però aquests no es venen com a producte final: cadascú els ha de crear. El servei explica al seu web el procediment per a instal·lar els components tecnològics i posar-los en funcionament.

Dit això, t’animes a creur-te els teus?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: