Nintendo arriba a Tarragona

Compartir

Un centre logístic de la multinacional japonesa prop de Tarragona abastirà de videoconsoles el sud d’Europa.

EGDLogistics, empresa que treballa per a Nintendo, ha adquirit una nau industrial d’uns 13.600 metres quadrats ubicada al polígon industrial Les Arnelles, al terme municipal de Vila-rodona (Alt Camp), la qual dedicarà en exclusiva a la distribució dels productes de la multinacional japonesa al sud d’Europa.

Aquesta nova infraestructura logística donarà feina a una mitjana de 50 persones, amb puntes d’un centenar depenent de la demanda de productes en èpoques de gran demanda, com per exemple, Nadal.

Els productes estrella d’aquesta nova línia d’emmagatzematge i distribució seran les videoconsoles de la fabricant nipona, com la Wii U i la familia de la portable 3DS, les quals són fabricades al Japó i seran enviades a Vila-rodona per tal de finalitzar alguns detalls com la instal·lació del programari, el seu empaquetament, i l’enviament als diferents mercats com l’italià o el portuguès.

El programari d’aquestes videoconsoles s’instal·larà a Vila-rodona també per tenir-lo actualitzat quan els aparells arribin a les botigues.

En el futur, és probable que el nou centre logístic de Nintendo per al sud d’Europa a Vila-rodona, també treballi amb la següent generació de videoconsoles de la casa, actualment anomenada Nintendo NX, i de la qual poc més se’n sap.

Catalunya està apostant d’una manera molt forta per la logística, i la prova d’això és que altres empreses del sector tecnològic ja s’han instal·lat o han anunciat plans d’instal·lar-se al nostre país, com Amazon.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: