Arriba el Nokia 215 per 24 euros amb connexió a Internet

Compartir

Qui no busca un dispositiu assequible i amb prestacions suficients com per sobreviure avui en dia? Doncs Microsoft comença l’any d’una manera brillant des del meu punt de vista. Presenta el Nokia 215 (amb versió per a Dual-SIM) i és un dispositiu que reuneix tot el més important per aquest any que entrem, connexió a Internet, una pantalla prou gran i bateria, una bateria que et deixarà amb la boca oberta.

Aquest dispositiu arriba amb una pantalla de 2,4 polzades i un teclat físic com els d’abans i suport a les xarxes 2G (deixem enrere 3G/4G) i una bateria de fins a 29 dies en espera en el model d’una SIM i fins a 21 dies al model amb DualSIM. Si l’utilitzem, disposarem d’una bateria aproximada de 20 hores.

nokia_215_barat

Fer clic per engrandir la imatge

Incorpora el sistema Series 30+ i integra aplicacions ja instal·lades com Facebook, Messenger o Twitter. Té una memòria RAM de 8 MB (no GB) i una càmera a la part de darrere de 0,3 megapíxels. Disposa de Bluetooth 3.0 i connector pel so, a part d’integrar una (llanterna) lot a la part superior del lateral.

Els nous Nokia 215 i la seva versió amb DualSIM estaran disponibles en color negre, verd i blanc en diferents mercats de la zona Euro, Àfrica i Orient Mitjà durant el primer trimestre d’aquest any 2015 i amb un preu molt assequible, 29 dòlars (al canvi 24 euros aproximats).

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: