Nokia desapareix i ara es dirà Microsoft Mobile

Compartir

Des de l’arribada dels smartphones, Nokia ha perdut quasi tota la quota de mercat i sobretot el prestigi com a empresa. La compra per part de Microsoft al setembre de l’any passat va posar en evidència la pèrdua d’influència i poder d’atracció que va tenir durant anys.

Tot i que encara no és oficial, aquests dies s’ha filtrat una carta que Microsoft ha enviat als seus proveïdors en la qual explica que canviarà el nom de Nokia per Microsoft Mobile. Aquest canvi tindrà lloc quan la compra sigui completa, que segons apunten les mateixes fonts serà en els propers dies. No se sap més informació al respecte però sembla que la marca Nokia desapareixerà definitivament. De totes maneres, qualsevol operació d’aquestes característiques requereix una estratègia de branding molt llarga en el temps, i per això és probable que presentin encara productes sota aquesta marca en els propers mesos.

Acaba l’era del fabricant de mòbils més influent i prestigiós de tots els temps, amb productes que s’han convertit en mítics i campanyes publicitàries que encara avui en dia recordem i formen part de les nostres vides.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: