Nou portàtil Acer TravelMate B117 per al sector educatiu

Compartir

Amb les solucions en el núvol de Microsoft i un maquinari prou potent i protegit com per a fer front als reptes diaris de l’estudiant, Acer enfoca aquesta màquina al sector educatiu en tots els seus nivells.

La taiwanesa Acer ha presentat el seu nou portàtil per al sector educatiu, el TravelMate B117. La seva configuració de maquinari pot variar segons els models, estant equipat amb un microprocessador Intel Pentium o Celeron, fins a 4 GB de memòria RAM, i una pantalla d’11,6 polzades.

Compta amb una carcassa dura i resistent, ja que ha estat pensat per aguantar cops i caigudes, que tenen més números per passar amb una activitat -l’estudiantil- que implica anar d’una banda a l’altra, d’aula a aula, a la biblioteca, sala d’estudi i cap a casa. Tanmateix, amb un pes d’1,35 kg i un gruix de 22,3 mm, no és excessivament gran ni pesa en excés.

El teclat és resistent a esquitxades i inclou un disseny que facilita el drenatge de líquids, en prevenció de vessaments accidentals. La frontissa que uneix la pantalla amb el cos de l’equip permet una obertura de 180 graus, està preparada per suportar més de 25.000 oscil·lacions, i aguanta una pressió de fins a 60 kg.

Per connectivitat, gaudeix de les últimes tecnologies, com la tarja Wi-Fi 802.11ac amb tecnologia 2×2 MIMO que millora la recepció estant fins i tot lluny del punt d’accés (i sempre que, aquest sigui compatible amb la mateixa tecnologia), així com dos ports USB (un 2.0 i un altre 3.0), i una sortida de vídeo HDMI per connectar a un monitor extern.

Per facilitar la vida dels estudiants, inclou les solucions en el núvol de Microsoft i el programa OneNote, amb la qual cosa els professors poden distribuir als seus alumnes documentació d’estudi en format electrònic.

Guillem Alsina
Etiquetes: