Nou smartwatch d’LG amb look clàssic

LG Watch urbane
Compartir

Amb especificacions semblants a les del G Watch R i la seva mateixa pantalla circular, ofereix un aspecte molt més clàssic i combinable amb qualsevol estil.

La sud-coreana LG ha presentat en societat el nou  LG Watch Urbane, un rellotge intel·ligent (smartwatch) amb un look clàssic però totes les possibilitats de la seva línia G Watch.

De la mateixa manera que l’LG G Watch R, presenta una pantalla rodona P-OLED (Plastic OLED) de 1,3″ i resolució 320×320 a 245ppi, però el que el diferencia del seu predecessor és l’aspecte, molt més formal i clàssic respecte als rellotges de tota la vida.

El Watch Urbane amb els seus dos looks característics, en platejat i daurat (clic per ampliar)

El Watch Urbane amb els seus dos looks característics, en platejat i daurat (clic per ampliar)

Estarà disponible en dos colors, daurat i platejat, als quals cal afegir-hi una corretja que serà de mida estàndard de 22 mm, amb la qual cosa podrem anar a qualsevol rellotgeria per personalitzar el model al nostre gust.

El cor d’aquest rellotge intel·ligent batega amb un microprocessador Snapdragon 400 de Qualcomm a 1,2 GHz amb 512 MB de memòria LPDDR2 i 4 GB d’espai d’emmagatzematge EMMC. Incorpora un sensor de 9 eixos (giroscopi, acceleròmetre i brúixola) / baròmetre / (PPG) sensor de ritme cardíac, i és resistent a l’aigua i a la pols complint amb la norma IP67.

El sistema operatiu amb el qual funcioni serà Android Wear, de manera que serà compatible amb qualsevol versió d’Android a partir de la 4.3.

De la mateixa manera que altres fabricants de rellotges intel·ligents, LG tendeix a assimilar els seus dissenys amb els rellotges clàssics, buscant així aportar als consumidors un dispositiu que sigui trencador pel que fa a funcionalitats, però que combini amb qualsevol necessitat en l’apartat estètic, sense xocar excessivament a aquells que el veuen.

El nou LG Watch Urbane es mostrarà per primera vegada públicament als assistents al Mobile World Congress 2015 de Barcelona, ​​a celebrar entre el 2 i el 5 de març i que a YCOM cobrirem.

Guillem Alsina
Etiquetes: