Nou Wiko Highway Signs, la nova versió de ‘l’octacore’

Wiko Highway Signs
Compartir

La potència d’un processador de vuit nuclis en un terminal accessible a totes les butxaques és la filosofia de Wiko amb la seva renovada versió del Highway.

La companyia europea Wiko, productora de smartphones, ha presentat la segona generació del seu terminal flagship Highway al qual, i per distingir-lo del model anterior, li ha afegit el nom de Signs.

Wiko Highway Signs

Wiko Highway Signs

El Wiko Highway Signs munta, igual que el seu predecessor, una CPU de vuit nuclis MT 6592 a 1,4 GHz d’arquitectura Cortex-A7, la qual es veu acompanyada d’1 GB de memòria RAM.

Aquesta darrera dada ens pot semblar escassa si la comparem amb la xifra ja habitual de 2 GB que inclouen els models d’altres fabricants amb processador i maquinari potent, però és més que suficient per a un correcte rendiment de qualsevol smartphone a dia d’avui amb els sistemes operatius i les apps existents actualment al mercat.

Als 8 GB d’espai d’emmagatzematge intern se li poden afegir fins a 32 més via una tarja microSD. Malgrat que l’habitual en aquests casos és suportar fins a 64 GB, el cert és que el preu de les targes d’aquesta darrera capacitat és encara molt poc atractiu per a la majoria de les butxaques, i també és un espai que es veu infrautilitzat. L’elecció de Wiko permet, doncs, baixar el preu de l’aparell sense perdre gaire funcionalitat real tot i que ho faci en les especificacions teòriques enfront d’altres models semblants.

De la mateixa manera que altres marques que busquen fer-se un lloc en el mercat amb terminals de baix cost, el Highway Signs admet l’ús de dues targes SIM per donar suport a dos números de telèfon diferents, per exemple, un de personal i un altre de la feina. En ser cada dia més habitual disposar d’aquests dos números, els terminals que inclouen aquesta facilitat ens permeten disposar d’un sol aparell per gestionar totes les trucades.

Pel que fa a imatge, la pantalla és de 4,7″ realitzada amb tecnologia TFT capacitativa, i ofereix una resolució HD de 1280×720. La càmera posterior (principal) és de 8 Mpx, mentre que la davantera és de 5 Mpx, el que la fa adequada per a autofotos (selfies).

En l’apartat de programari, la darrera versió d’Android disponible, la 4.4.4 KitKat, equipa aquest dispositiu.

La bateria és de 2000 mAh, una xifra bastant respectable que garanteix fins a 230 hores d’activitat en espera, però que molt em temo es puguin a començar a reduir dràsticament amb un ús intensiu del terminal.

Wiko ha volgut mimar especialment el seu servei post-venda, oferint als compradors del Highway Signs una atenció totalment personalitzada.

El Wiko Highway Signs es pot adquirir per 199 euros en colors blanc i gris fosc, un preu que, per la potència del maquinari, el fan més que atractiu.

Guillem Alsina
Etiquetes: