Els nous emojis del 2019: persones amb discapacitat i més inclusió de gènere i raça

Nous emojis 2019
Compartir

El Consorci d’Unicode, l’estàndard de codificació de caràcters, ha aprovat la introducció de 230 noves icones a les ja existents pel teclat dels dispositius mòbils, que s’introduiran en les pròximes setmanes. Entre les noves icones, destaca (i se celebra) l’existència d’emojis que representen persones amb discapacitat i nous dissenys amb inclusió de gènere i raça.

Concretament, la taula Emoji 12.0 afegeix 59 dissenys completament nous juntament amb 171 noves variants de gènere i to de pell, cosa que suma un total de 230 noves icones. Un flamenc, un planeta amb anells, un waffle, més cors de colors, un banjo o un got de mate són alguns dels animals, aliments o objectes que estaran disponibles per a utilitzar a les converses a través dels nostres dispositius mòbils ben aviat.

De totes, però, en destaquen especialment el grup que dóna visibilitat a persones discapacitades i que inclou icones de persones en cadira de rodes, orelles amb audiòfons, braços mecànics i gossos o bastons guia. Uns emojis proposats per Apple el març del 2018.

Algunes noves icones de la taula Emoji 12.0 

De la mateixa manera, la nova versió d’Unicode ha fet un esforç per ampliar la inclusió de gènere i raça, a través de figures que mostren a icones del mateix sexe amb les mans agafades, i la possibilitat de poder configurar aquestes figures amb el to de pell que es triï, fet que s’aconsegueix gràcies a 171 noves combinacions.

Emoji 12.0 ha preparat les dades necessàries perquè els fabricants tecnològics comencin a treballar en les seves fonts i codi ’emoji’ abans del seu llançament, programat pel 5 de març.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: