iPad Pro, Macbook Air i Mac Mini: totes les novetats d’Apple

Keynote d'Apple iPad Pro
Compartir

Amb tots els últims models d’iPhone ja al mercat, Apple va celebrar aquest dimarts, 30 d’octubre, una nova Keynote – que per primera vegada va tenir lloc a Brooklyn (Nova York) – on va presentar els nous iPad Pro, MacBook Air i Mac Mini. Què ens porten de nou?

iPad Pro

D’entre les tres novetats, els iPad Pro són, potser, els que s’han endut el principal protagonisme. Apple els ha redissenyat completament afegint-hi tecnologies que ja ha provat amb l’iPhone com la pantalla Liquid Retina sense marc, el Face ID i el xip A12X Bionic. Quant a emmagatzematge, l’usuari podrà escollir entre capacitats de 64 GB, 256GB, 512 GB o 1 TB. A més, amb ells arriba un nou Apple Pencil i un nou Smart Keyboard Folio, el teclat. La companyia de Cupertino diu que és el canvi més gran que ha patit l’iPad des del propi iPad.

Per ara, la resta de models d’iPad segueixen igual. Els iPad Pro d’11 i de 12’9 polzades estaran disponibles a partir del 7 de novembre.

MacBook Air

Ja feia un temps que s’esperava una modernització i ja ha arribat: el nou MacBook Air es presenta com un ordinador encara més fi i més lleuger. Incorpora pantalla Retina, la tecnologia Touch ID, un teclat d’última generació i trackpad Force Touch. Com a curiositat, es tracta del primer Mac fet amb alumini 100% reciclat, cosa que el converteix en el Mac més ecològic.

MacBook AirMac Mini

L’últim model datava del 2014 i Apple va considerar que, abans d’arribar al 2019, calia presentar-ne una actualització. El nou Mac Mini arriba amb processadors de sis i quatre nuclis de vuitena generació, memòria DDR4 ultraràpida a 2.666 MHz de fins a 64 GB, emmagatzematge flash amb SSD de fins a 2 TB, Thunderbolt 3, HDMI 2.0 i Ethernet de 10 Gb opcional. Amb aquestes característiques, la companyia californiana apunta que “de mini, només en té la mida”.

Mac Mini

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: