Nous mòbils Nokia a partir de 29€

Compartir

Aquest matí Nokia ha fet la seva presentació en el Mobile World Congress 2014. S’han presentat 5 nous terminals de baix cost.

Nokia 220

Aquest ha estat el primer terminal a ser presentat per la companyia finlandesa. Es tracta d’un terminal bàsic. Queda clar al veure el preu, 29 €. Podem trobar dos models en funció de les nostres necessitats, un amb una única SIM i un altre amb doble ranura. Aquest mòbil està destinat a oferir una experiència de navegació bàsica a un preu irresistible. Per experiència de navegació bàsica entenem connectivitat 2G juntament amb una pantalla petita. Nokia 220 també compta amb una càmera de 2 megapíxels i ranura per a targetes microSD per ampliar la memòria.

 

Asha 230

El segon terminal a ser presentat ha estat un nou model per a la gamma Asha. El 230 compta amb una pantalla tàctil de 2,8. L’Asha 230 és capaç d’aguantar 33 dies d’espera, 11 hores de conversa i 40 de reproducció de música, tot això gràcies a la reduïda pantalla i la bateria de 1020 mAh. Una de les principals mancances de l’Asha 230 és la falta de connectivitat WiFi. En canvi sí que trobem Bluetooth 3.0. Igual que el model anterior, el nou model Asha incorpora doble ranura SIM.

Família X

Finalment Nokia ha anunciat el Nokia X, abans conegut com Normandy. La sorpresa ha estat veure que no només s’ha presentat un terminal. En la presentació n’hem pogut veure fins a tres.

Nokia X / X +

Nokia X és el primer terminal Nokia amb Android com a sistema operatiu. Ens trobem amb una versió AOSP (Android Open Source Project) basada en Android Jeally Bean. A diferència d’altres dispositius Android, Nokia X té una interfície que ens recorda molt a la de Windows Phone.

Especificacions tècniques

  • Pantalla de 4 ” WVGA
  • Processador Qualcomm Snapdragon 200 de doble nucli a 1 GHz
  • 512 MB ​​de RAM en la versió X i 768 MB per a la versió X + .
  • Bateria de 1500 mAh

En l’apartat fotogràfic ens trobem amb una càmera posterior de 3 MP. En aquest terminal, a diferència d’Asha 230, trobem connectivitat WiFi, a més de Bluetooth.

Nokia XL

L’últim dispositiu de la de família és el XL. Compta amb una pantalla superior als seus germans. Nokia XL compta amb una pantalla de 5 “. El preu és de 109 €.

Nokia X XL

Nokia ha presentat 5 terminals de diferents gammes a uns preus realment assequibles. Haurem de veure com van les vendes de la companyia finlandesa.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: