La nova actualització de l’aplicació de Star Wars incorpora la realitat augmentada

Compartir

Després del gran èxit del joc de Pokémon GO, Star Wars s’embarca en un projecte similar basat en la revolució tecnològica dels darrers anys. L’aplicació oficial de la saga tindrà una nova funció de realitat augmentada que permetrà als usuaris col·leccionar dins dels seus “smartphones” els personatges de la saga. Però s’ha de tenir en compte que de moment, aquesta característica només estarà disponible de l’1 al 3 de setembre, durant la celebració mundial de l’esdeveniment Force Friday II.

 

Gràcies a Find the Force, l’eina utilitzada, qualsevol dels fans de Star Wars podrà obtenir fins a 15 personatges de les diferents generacions de les pel·lícules i guardar-los al seu mòbil. L’esdeveniment invita a visitar qualsevol de les 20.000 botigues que hi participen repartides en 30 països. A Espanya es pot participar en els establiments de Movistar i Disney Stores.

 

Formar part de l’experiència
Per poder formar part de l’esdeveniment global, l’usuari ha de descarregar-se l’aplicació oficial de Star Wars i anar a qualsevol d’aquestes botigues que tindran els pòsters amb el logotip de Finde The Force. L’usuari haurà d’escanejar-los amb la funció Find the Force.

1242x300_copy_4f87396f

 

Després apareixerà a la pantalla del dispositiu mòbil, un personatge de la saga al qual se li pot fer fotos, gravar un vídeo, guardar la seva informació i compartir l’experiència a les xarxes socials.

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: