Nova edició del Nokia 3310 amb connexió 3G

Compartir

El Nokia 3310 3G sortirà a la venda mitjans  d’octubre per uns 69 euros, 10 més que el seu predecessor.

 

A mitjans d’octubre HMD Global posarà a la venda una nova reedició del Nokia 3310, el tradicional model actualitzat dels famosos mòbils Nokia, que aquest cop incorpora connexió de dades 3G. El model anterior es va començar a vendre el passat mes de maig després d’haver-lo presentat al Mobile World Congress 2017 de Barcelona. El darrer model també ofereix accés a internet, però només a través d’una connexió 2G. La companyia finlandesa pretén que aquesta nova versió els hi doni “encara més fans de tot el món”.

 
L’aparença i característiques bàsiques

Tot i que físicament són molt pareguts, el nou Nokia presenta un redisseny enfocat a millorar l’ergonomia i l’experiència d’ús de l’usuari amb una sola ma. En aquest sentit, l’espai entre els diferents botons del teclat és més gran per permetre teclejar d’una manera més ràpida. A més, a més, presenta una aparença més retro mantenint els aspectes clàssics del Nokia 3310, com el videojoc Snake.

 

L’última versió del Nokia 3310 garanteix una autonomia de 6,5 hores de conversació i fins a 27 dies en repòs. Estarà disponible en 4 colors: roig, groc, blau i carbó tots ells amb acabats en mate i el teclat de color plata.

 

“Un clàssic reinventat”

El Nokia 3310 ja va revolucionar el mercat amb la serva modernització del tradicional format mòbil. Entre les característiques es va destacar la llarga duració, el 2G per les trucades i missatges de text, i el que més va agradar als usuaris: el material lleuger però resistent.

La nova edició sortirà a mitjans d’octubre per uns 69 euros, 10 més que el Nokia 3310.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: