Nova funció a Google Maps: arriba la missatgeria instantània

Google Maps
Compartir

Google ha inclòs una funció de missatgeria instantània a Google Maps. A partir d’ara, els usuaris poden posar-se en contacte amb empreses i locals que utilitzin aquesta eina i intercanviar-se missatges en el moment.

La nova funció de xats amb empreses es troba ja present en la versió definitiva de l’aplicació de Google Maps a Espanya, tant per a dispositius Android com per iOS, i permet enviar i rebre missatges així com altres funcions com bloquejar a un contacte determinat.

L’objetctiu és brindar als usuaris un canal de comunicació que els permeti adquirir aquella informació més difícil de trobar sobre un negoci per altres canals.

En l’última versió de l”app’, es poden trobar els missatges accedint al menú d’opcions del cercador. Un cop es desplega la columna d’opcions a l’esquerra de la pantalla, els missatges apareixeran com una secció independent.

De moment, el nombre de locals que disposen d’aquesta opció, però, és reduït, ja que, perquè aparegui, tant l’usuari com el negoci han d’utilitzar la versió actualitzada de l’aplicació.

Missatgeria instantània a Google Maps

Foto: Reddit

Etiquetes: