Oberta la inscripció per a la 15a Diada de les Telecomunicacions

Compartir

Se celebrarà el proper 29 de setembre al CosmoCaixa de Barcelona, i tindrà com a ponent principal l’expresident de la Generalitat, Artur Mas.

Ja s’ha obert el termini d’inscripcions per a la Diada de les Telecomunicacions que se celebrarà el proper dijous 29 de setembre, al mateix temps que se n’ha donat a conèixer el programa.

La jornada serà intensa, amb un tret de sortida que es donarà a les 9:00 amb l’acte d’inauguració, al qual hi assistiran Neus Munté, Consellera de Presidència i Portaveu de la Generalitat, Francesca Bria, Comissionada de Tecnologia i Innovació Digital de l’Ajuntament de Barcelona, i Roger Loppacher, President del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC).

De les 9:15 a les 10:15 es celebrarà la conferència inaugural a càrrec d’Artur Mas, i una sèrie de conferències simultànies, dividides en quatre tracks diferents. Aquestes tractaran temes com els nous desafiaments en matèria de ciberseguretat, l’evolució de la robòtica, la indústria 4.0, o els nous mitjans de pagament entre d’altres.

Després de la celebració d’aquestes conferències, es realitzarà l’acte de cloenda i el lliurament dels Premis Excel·lència 2015 i un dinar, i la Diada es clourà aproximadament a les 16:30.

Podeu veure el programa d’actes complet i inscriure-us de manera gratuïta a la Diada.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: