Obertes les inscripcions per al BITS Barcelona d’enguany

BITS Barcelona
Compartir

L’esdeveniment s’enfoca a la innovació tecnològica i robòtica, així com a la cultura geek, retro i maker, tan de moda actualment.

Del 21 al 23 de novembre, el museu del DHUB de Barcelona (Plaça de les Glòries) acollirà el BITS (Barcelona International Technology Show) un esdeveniment que neix com a spin-off de la Barcelona Developers Conference (BcnDevCon) i que substitueix, enguany, el seu esdeveniment pare, el qual es tornarà a celebrar l’any vinent en una edició adaptada a les noves tendències i que es realitzarà conjuntament amb la RoboticsCon.

L’espai que ocuparà s’estructurarà en quatre àrees temàtiques: RetroBarcelona, GeekBarcelona, TechShow i activitats per a emprenedors. RetroBarcelona ja va estar present en forma d’exposició d’ordinadors i videoconsoles antics, en anteriors edicions de la BcnDevCon, on va aconseguir un gran èxit, mercès en bona part a la presència de professionals i aficionats de certa edat, i a la curiositat que desperten aquests aparells en les noves generacions.

Enguany, a més de la zona d’exposició, s’organitzaran també tallers, conferències i altres activitats al voltant de la retroinformàtica.

El sector GeekBarcelona estarà dedicat a tot allò que envolta la cultura tecnològica, començant pels populars gàdgets però anant molt més enllà per a abraçar des de pel·lícules i sèries de ciència ficció, fins a jocs de rol, totes aquelles activitats i referències culturals que ja formen part de la cultura geek.

L’àrea anomenada TechShow ens mostrarà els darrers avenços en àrees com la impressió 3D, els drons, la robòtica, o la realitat augmentada entre d’altres, totes aquelles tecnologies que tot just comencin a envolar-se ara i tinguin un brillant futur al seu davant.

Finalment, l’àrea d’activitats per a emprenedors buscarà reunir a totes aquelles persones amb iniciativa i que vulguin construir un negoci al voltant de la tecnologia, amb conferències sobre les noves tendències i evolució del sector, tallers o activitats de networking per tal de generar sinèrgies entre assistents.

Les empreses que vulguin assistir a la fira a un mòdic preu de 50 euros, ja es poden inscriure a través del lloc web de la BITS. Igualment, aquelles empreses que vulguin esponsoritzar l’esdeveniment, també tenen oberta la convocatòria a raó d’un preu de 500 euros.

Guillem Alsina
Etiquetes: