OnePlus Two: Tot el que sabem fins ara

Compartir

OnePlus Two es presentarà el proper 27 de juliol, però què en sabem fins ara?

Tal i com us vaig avançar fa uns dies amb l’article que OnePlus regala unes ulleres Cardboard gratis, la companyia xinesa està presentant cada dia una nova notícia sobre el seu nou telèfon mòbil, un nou “trenca mercats” segons anomenen ells.

L’estratègia comercial continua l’estela de l’any passat, presentant poc a poc les novetats fins arribar al dia de la presentació i aquí comença el recull. Per tant, si ho vols veure, més val estar atent a aquesta notícia que s’anirà actualitzant progressivament.

Actualment tenim aquestes novetats:

  • El nou preu del dispositiu. (10/07/2015)
  • El millor processador del mercat. (10/07/2015)
  • El canvi de connector USB. (10/07/2015)
  • És compatible amb ulleres CardBoard. (10/07/2015)
  • L’empremta dactilar com a eina de seguritat. (10/07/2015)
  • L’increïble memòria RAM que utilitzarà. (10/07/2015)
  • Ampliació de la bateria. (11/07/2015)
  • Nova càmera. (11/07/2015)

A partir d’aquí comencem a desgranar-ho poc a poc.

“Puc prometre que el OnePlus 2 costarà menys de 400€.” Pete Lau, CEO.

Preu

La part més important, segurament per a molta gent, és la “pela”. En aquest cas, tindrà un increment de preu respecte al seu predecessor però serà un preu inferior als 400€ (450$ al canvi). Però encara està per confirmar.

Processador

OP2 (la seva abreviatura) utilitzarà el processador més recent que hi ha actualment al mercat. Aquest és el Qualcomm Snapdragon 810 V2.1. Puntualitzant la versió, ja que d’aquest model la primera fornada que varen treure tenia un bon rendiment però gastava molta bateria i s’escalfava en excés.

Segons alguns rumors, aquest processador quedaria obsolet a la IFA de Berlín, però recordem que des de que es presenta una nova tecnologia passen uns quants mesos o algun any fins ser implantat.

Connector USB 3.1

La principal novetat que veurem a partir d’ara amb els nous terminals de les principals companyies és el nou estàndard d’USB, el Tipus C (USB 3.1 o USB-C). Aquest nou connector proporciona més velocitat de transferència d’arxius, també és més resistent i reversible, és a dir, ja no tindrem més problemes en no poder-lo connectar a la primera.

La part contraproduent d’aquesta adaptació a l’última tecnologia és que no podrem utilitzar tots els connectors USB que tenim actualment, tant 2.0 com 3.0 ja que canvia la forma, i per tant, haurem de comprar nous adaptadors.

 Memòria RAM

Una de les qualitats i un gran punt fort d’aquest nou telèfon serà segurament el nou tipus de memòria RAM que muntarà, en aquest cas podrem gaudir de 4GB LPDDR4, és a dir, molta més ràpidesa d’accés, millor gestió dels recursos i una considerable millora en l’eficiència del consum.

Empremta dactilar

Una de les sorpreses que ens portarà aquest telèfon és l’utilització de l’emprempta dactilar (recentment ho ha incorporat l’iPhone 6). L’empremta dactilar serveix per poder desblocar el telèfon i utilitzar programes i/o serveis que necessiten una validació de seguretat; utilitzant l’empremta dactilar podem oblidar-nos d’utilitzar patrons, pins o contrasenyes.

Compatible amb les ulleres Cardboard

El nou OP2 serà totalment compatible amb les ulleres Cardboard, indiferentment si són de Google o de OnePlus, per tant, podrem gaudir de la realitat augmentada des del nostre aparell.

Ampliació de la bateria

El telèfon comptarà amb una amplicació de bateria, “insfignificant” però sempre és d’agraïr ja que és una de les coses de les que més es queixen els usuaris, passarà de 3.100 mAh a 3.300 mAh.

Nova càmera amb més megapíxels

Sony continuarà sent la marca de la càmera, però respecte al model anterior en aquest cas serà de 16 Mpx.

Què n’esperes d’aquest nou terminal? El vols comprar?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: