Oppo vol el seu pessic del mercat dels smartphones

Compartir

La marca xinesa Oppo ha anunciat que llançarà al mercat estatal (en aquest terme s’hi inclouen els mercats català i espanyol) els seus terminals RX17 Pro i RX17 Neo.

L’RX17 Pro munta un microprocessador Qualcomm Snapdragon 710 de vuit nuclis (dos a 2,2 GHz, y els altres sis a 1,7 GHz), amb 8 GB de memòria RAM i 128 GB d’espai d’emmagatzematge en disc ampliables mitjançant una targeta microSD de fins a 256 GB (que empra el segon slot per a targeta SIM).

El microprocessador no és dels més potents de Qualcomm (aquests comencen pel número 8, mentre que el que munta l’RX17 Pro comença pel número 7), però ofereix prou rendiment per satisfer qualsevol usuari.

La pantalla és una AMOLED capacitativa de 6,4 polzades amb resolució 1080×2340, amb una densitat de píxels de 402 (força bona) i una relació d’aspecte 19,5:9.

Pel que fa a les càmeres, la principal (posterior) té doble lent amb sensors de 12 i 20 Mpx, mentre que la càmera secundària per a selfies té un sensor de 25 Mpx. Com en el cas d’altres fabricants, Oppo també ha dotat a la seva càmera d’intel·ligència artificial que li permet arribar més enllà d’una instantània normal.

Així, per exemple, disposa d’un Mode Ultra Nocturn que ens permet fer fotografies de nit optimitzant-ne el resultat i aprofitant al màxim l’escassa il·luminació que tinguem. També compta amb un sistema d’estabilització òptica de la imatge.

Per a la càrrega de la bateria, disposa d’una tecnologia anomenada Super VOOC Flash Charge que li permet arribar a carregar el 40% de la bateria en tan sols 10 minuts, i completar la càrrega total en tan sols 40 minuts.

La carcassa és trencadora a nivell visual, lluint un degradat del color principal en lloc d’un color pla com fan la majoria dels fabricants.

Detall de la pantalla de l'Oppo RX17 pro, on és ben visible el notch

Detall de la pantalla de l’Oppo RX17 pro, on és ben visible el notch

El preu de l’Oppo RX17 Pro és de 599 €.

Per la seva banda, l’Oppo RX17 Neo és més modest pel que fa a especificacions, munta un microprocessador Qualcomm Snapdragon 660 de vuit nuclis (quatre a 2 GHz i els altres quatre a 1,8 GHz), acompanyat de 4 GB de memòria RAM i 128 GB d’emmagatzematge ampliables amb fins a 256 GB més mitjançant una targeta microSD.

La pantalla és una SuperAMOLED capacitativa de 6,41 polzades amb una resolució de 2340×1080 (relació d’aspecte 19,5:9, i 402 ppp).

La càmera posterior també té una doble lent asimètrica, de 16+2 Mpx, amb la mateixa lent de 25 Mpx per a les selfies que el seu “germà gran”.

El preu de l’Oppo RX17 Neo és de 349 €.

Guillem Alsina
Etiquetes: