OWC presenta un dock per als nous Macbook

Compartir

L’aparell solventa la manca de ports de l’ordinador amb un dock que proporciona fins a 11 ports.

La nova gamma d’ordinadors portàtils Macbook d’Apple ha estat lloada per simplificar fins a l’extrem el disseny de l’aparell, muntant un sol port USB del tipus C, a través del qual no només hi passen les dades, si no també l’alimentació elèctrica de l’aparell.

Això permet simplificar la circuiteria interna de l’aparell, a més de facilitar un disseny més pla i minimalista. Un port, a més, ja és prou per a la gran majoria dels usuaris, mercès a l’eclosió del cloud, que permet i facilita l’intercanvi de grans volums de dades a través d’Internet.

Però, en alguns casos, i per a alguns perfils d’usuari -com, per exemple, alguns professionals-, amb això no n’hi ha prou, i es fan necessàries solucions afegides per dotar de més connectivitat i varietat aquest ordinador tan minimalista.

És per a aquests usuaris que OWC, companyia especialitzada en la fabricació de solucions i components per a ordinadors de marca Apple, ha presentat el seu dock USB-C de connectivitat per a Macbook, el qual es posarà a la venda aquest proper mes d’octubre.

Connectat a l’únic port USB-C present en el nou portàtil de la companyia de la poma, aquest dock proporciona en el seu frontal un port USB 3, un mini-jack per connectar-hi uns altaveus, i una ranura per a tarja SD.

Els ports que presenta el dock. Clic per a ampliar

Els ports que presenta el dock. Clic per a ampliar

En la seva part posterior hi trobem tres ports USB 3.1, un port de tipus C, una entrada de micro, el port per a connectar-lo a l’ordinador (via USB-C, és clar), un port Ethernet RJ45 per a connectar-nos via cable a una xarxa local, un port HDMI per connectar a un monitor extern, i l’entrada de corrent.

Clic per a ampliar

Clic per a ampliar

Aquest dock ja es pot adquirir a la prevenda per 129 dòlars, i es troba disponible en els tres colors del Macbook.

Guillem Alsina
Etiquetes: