Amics i amigues, PALM ha tornat

Compartir

Avui és un dia per recordar amb il·lusió, doncs torna una empresa que al 2010 va ser comprada per Hewlett-Packard per la quantitat de 1.200 milions de dòlars (aproximats) i que semblava que havia acabat morint i essent oblidada.

Aquesta empresa torna ara, més viva que mai i gràcies al fabricant xinés TCL (el mateix que ara distribueix els Alcatel OneTouch) i pot ser que torni més forta que abans. PALM tornarà amb la seva seu central als Estats Units. Els qui coneixeu la història de PALM heu de saber també que les patents més “reclamades” van ser venudes al millor comprador i WebOS, el sistema que ara trobem als televisors LG és Open-Source (codi obert).

De moment TCL anirà amb peus de plom, ha començat l’obertura de la marca i pregunta als usuaris per saber què opinen i com pot actuar la companyia per reviure la marca amb dispositius i projectes.

palm_torna_2015

El seu antic CEO, Jon Rubinstein, ara mateix executiu a Qualcomm (l’empresa que fabrica la gran majoria dels processadors per a dispositius del mercat) pot estar ben content, ell estava en contra de la venda de PALM i ara segurament té un somriure d’esperança.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: