Pebble Steel, el SmartWatch Pebble millorat

Compartir

Pebble Steel és el germà de Pebble, el ja conegut SmartWatch que va néixer d’un projecte en Kickstarter.

A diferència del primer SmartWatch, aquest compta amb un acabat en acer. Estarà disponible en color negre i platejat. No només han millorat l’aspecte físic, el qual ara llueix un acabat molt més elegant, sinó que és més prim i integra nombroses millores.

pebble-2

Una de les noves és la incorporació d’un LED RGB a la part inferior esquerra que ens indica l’estat de la bateria. Aquest LED també es pot utilitzar per a notificacions d’altres aplicacions, igual que molts altres dispositius incorporen. Com per exemple els Nexus de Google.

Gorilla Glass és una altra de les grans millores. Ara Pebble Steel incorpora el ja conegut vidre resistent. A més d’això, aquest SmartWatch continua sent resistent a l’aigua ia la pols.

Ara tots volen tenir la seva botiga d’aplicacions i Pebble no anava a ser menys. En breus s’obrirà la botiga que comptés amb aplicacions de tercers. Podrem disparar la càmera de forma remota, passar pàgines d’una presentació PWP o bé utilitzar aplicacions com foursquare, GoPro o iControl.

Pebble Steel serà llançat al mercat d’aquí a tres setmanes, el 28 de gener de 2014. El seu preu serà de 249 dòlars. Dins d’aquest preu anem a trobar un Pebble Steel, al costat de dues corretges, una de pell i una altra d’acer com el rellotge.

Els primers a fer la comanda tindran les despeses d’enviament gratuïtes.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: