Pepephone, Simyo i Tuenti Móvil amb 4G aquest 2015

Compartir

Els companys d’Ahora Empresa han volgut destapar un dels secrets més ben guardats fins al moment. En quin precís moment disposarem de connexió 4G amb les operadores virtuals que més clients disposen? Aquestes operadores virtuals han contestat a les seves preguntes (parlem de Pepephone, Simyo i Tuenti Móvil) i us ho detallem tot seguit:

Ara que ja no disposem de canals de televisió a la banda dels 800 MHz, els operadors virtuals han confirmat el millor regal pels seus clients, durant l’any 2015 disposaran de connexió 4G amb ells.

La companyia Pepephone va confirmar que durant el 2015 tindrà connexió 4G i que serà a partir del mes de gener que els seus usuaris i clients disposaran d’aquesta novetat que esperen com a nens.

Després tenim la companyia Tuenti Móvil que va oferir la mateixa reposta, si, tindrem 4G. De moment aquesta companyia no va oferir dates exactes del desplegament de connexió 4G i espera que sigui el més ràpid possible.

I per últim, Simyo va confirmar l’arribada d’aquesta connexió d’alta velocitat als seus clients, també tindran 4G.

Atenció a la lletra petita

Pepephone va anunciar que aquesta millora en les seves connexions no suposarà un increment en les tarifes, no hi hauran canvis. En canvi, Tuenti Móvil aprofitarà l’arribada del 4G a casa seva per a canviar tarifes i oferir-ho com un extra, i per acabar, Simyo anuncia que són grans canvis que hi haurà pero no creuen que afecti a les tarifes i no hi preveuen grans canvis.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: