Persones que semblen reals però que no existeixen: NVIDIA ja pot fer això amb Intel·ligència Artificial

Els rostres generats per NVIDIA
Compartir

Per tots és assumit que la tecnologia s’ha desenvolupat fins a un punt que avui dia ens permet aconseguir fer coses que, fins no fa gaire, semblaven impossibles. Malgrat tot, quan descobrim alguns dels últims avenços, és difícil no sorprendre’s. És el cas dels resultats aconseguits per NVIDIA en treballar amb Intel·ligència Artificial (IA) per a generar rostres de persones que no existeixen.

La companyia especialitzada en targetes gràfiques (i cada vegada més en IA) ha mostrat recentment què ha aconseguit amb les anomenades Generative Adversarial Networks (GAN), a través de les quals aplica un generador “basat en estils” per combinar tota mena de trets i conformar cares que no es diferencien ja d’aquelles que estem acostumats a veure en fotografies reals.

Així es generen els rostres d'NVIDIA

Durant l’últim any, NVIDIA ha estat treballant amb aquesta tecnologia, aplicada també per a realitzar dissenys industrials, d’interiors, sabates, cotxes o videojocs. Fins ara, però, els resultat amb persones no acabaven de ser del tot creïbles. En aquest vídeo, l’equip de la companyia tecnològica descobreix que el nou sistema té un generador que sap com separar diferents parts de les imatges sense supervisió humana. Així, els diferents trets i parts d’una cara es prenen com a variables independents molt millor processades, que es poden combinar en qualsevol tipus de rostre sense que resulti estrany.

Reprodueix el vídeo i recorda que, cada vegada més, “res és que sembla”.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: