PhotoMath, l’app que resol operacions matemàtiques

PhotoMath
Compartir

PhotoMath llegeix i resol expressions matemàtiques en temps real mitjançant l’ús de la càmera del seu dispositiu mòbil.

L’aplicació és molt senzilla d’utilitzar: només s’ha d’escanejar el problema matemàtic, preferiblement en text imprès a no ser que tinguis molt bona lletra, i a l’instant tindràs la resposta. A més, també hi ha disponible el procés “el pas a pas”, amb el qual podràs veure quins passos s’han fet per arribar a aquella solució. Amb aquesta opció volen que l’aplicació ajudi als seus usuaris a aprendre a resoldre problemes matemàtics.

Suporta expressions aritmètiques, fraccions, decimals, potències , arrels i equacions lineals simples; i no es queda aquí, sinó que prometen afegir més operacions compatibles.

L’aplicació ha tingut molta expectació i el vídeo que esteu veient ha arribat als 2 milions de visualitzacions en pocs dies. Com és d’esperar ha rebut diverses opinions, sobretot ha estat criticat perquè es podria utilitzar com una eina per copiar als exàmens. Però tots sabem que els alumnes que vulguin, faran trampes de totes maneres.

L’aplicació és gratuïta i està disponible per al sistema operatiu iOS i per al Windows Phone. Els usuaris d’Android s’hauran d’esperar al 2015.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: