Pine no és un SmartWatch, és un telèfon intel ligent que s’usa al canell

Compartir

En dissenyar un SmartWatch, la tendència general és començar amb un rellotge bàsic i anar afegint funcions. Aquest no és l’enfocament adoptat pel jove canadenc de 19 anys, Simon Tian quan va desenvolupar aquest rellotge.

El seu projecte va ser presentat en Kickstarter amb la idea de simplement reduir un Smartphone d’última generació a una mida inferior. El resultat no és realment un rellotge en cap sentit de la paraula, tampoc era el propòsit del jove canadenc, però tenint en compte que el seu SmartWatch superar vuit vegades el seu objectiu en la ja coneguda pàgina de crowdfunding, hi ha clarament un desig d’aquest tipus de maquinari. És a dir, un Smartphone de la mida d’un rellotge amb el qual puguem fer tot el que faríem amb el nostre dispositiu mòbil.

http://www.youtube.com/watch?v=88JMELpSv6s

Els tres botons de navegació per Android córrer pel costat dret de la pantalla TFT de 2,4 “(320 x 240). El Pine de Neptune porta en el seu interior un Snapdragon S4 a 1.2GHz juntament amb una memòria RAM de 512MB. Comptem amb connexions 2G / 3G, Bluetooth, Wi-Fi i GPS.

Com que és un telèfon reduït també incorpora una ranura microSD, altaveu i dos càmeres. Una de les càmeres és frontal VGA la qual està destinada a vídeo trucades. L’altra de 5 megapixels, a la part posterior del “rellotge” està concebuda per gravar o fer fotos. Cal destacar que per poder realitzar fotos amb la càmera posterior hem treure’ns el Pine. Les dues càmeres incorporen flash.

Pine

Gràcies a la seva pantalla tàctil, igual que en qualsevol Smartphone Android anem a comptar amb un teclat virtual. Igual que podrem gaudir de moltes aplicacions, com ara jocs (Angry Birds).

pine

Podem trobar accessoris per a aquest rellotge com per exemple un suport per al casc de moto / bici. El preu de llançament, al març, serà de 332 dòlars per a la versió de 16GB i la de 8GB + NFC i de 395 dòlars per a la versió de 32GB. Pine estarà disponible en dos colors, blanc i negre.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)