Polsera VISA de CaixaBank i Firefox OS a TV Girona

Un moment del Petites pantalles d'aquesta setmana
Compartir

Dimecres en l’espai Petites Pantalles en el qual col·laborem vam parlar de la polsera tarja de crèdit de CaixaBank i de les virtuts de Firefox OS. Us ho portem en vídeo.

Aquest dimecres passat dia 5 va ser dia de tecnologies a Televisió de Girona, concretament al programa Té de Tot en el que és el seu espai Petites pantalles, en el qual hi col·laborem a través del nostre Redactor en cap, Guillem Alsina.

Aquesta setmana vam parlar de la polsera-tarja VISA que CaixaBank ha llançat al mercat, i que consisteix en un wearable amb el qual es poden realitzar micropagaments en establiments sense haver de posar la mà a la cartera.

Com que és resistent a l’aigua, podem anar-nos-es a la platja o la piscina a l’estiu agafant només el banyador i la tovallola, sense haver de dur la cartera a sobre.

De fet, ja en vam parlar quan CaixaBank la va presentar, i ho vam tornar a fer de la mà del mateix Guillem Alsina per explicar-vos una experiència d’ús early adopter.

Després, vam explicar les virtuts i els defectes de Firefox OS, amb un telèfon a la mà i un vídeo il·lustratiu, i vam acabar el programa amb el sorteig de quatre samarretes de Firefox OS. Enhorabona als afortunats!

Guillem Alsina
Etiquetes: