Portem les Google Glass a TV Girona

Compartir

N’expliquem els usos laborals i industrials d’un giny curiós. Els amants de Bola de Drac no us perdeu la comparació que n’ha fet el presentador.

Ahir dimecres, vigília de Sant Jordi, tocava com cada setmana la secció “Petites pantalles”, dedicada a les noves tecnologies, dins del programa de Televisió de Girona “Té de tot”. Ahir, però, era el dia que ens tocava a nosaltres, des d’YCOM, portar algun gàdget espectacular per mostrar-lo.

I vam optar per les Google Glass. És cert que no és una tecnologia madura, ni tan sols novedosa (ja fa temps que corren), i que de fet ja no es venen per a l’usuari final. Però al llarg de tot aquest temps han sorgit una sèrie d’aplicacions que faciliten la feina als professionals en entorns com l’industrial, de les quals hem cregut que valia la pena parlar-ne.

I per això, el nostre redactor en cap, Guillem Alsina, va optar per endur-se’n reforços: en Carles Rodella, de l’empresa CodiTramuntana, la qual ha desenvolupat tota una sèrie d’aplicacions professionals de les quals ens en va fer cinc cèntims.

Us deixem amb el vídeo. Que en gaudiu!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: