Posem uns quants gàdgets en remull

Un moment de l'espai d'aquest dimecres passat
Compartir

El plató del “Té de Tot” de TV Girona va ser, aquest dimecres, l’escenari d’una prova arriscada: vam comprovar si alguns gàdgets submergibles complien amb el que prometen. I el resultat va ser…

Tal i com ja us vam explicar amb anterioritat, aquest dimecres al plató de TV Girona i dins de l’espai “Petites pantalles” en el qual col·laborem, vam posar a prova la submergibilitat de tres gàdgets diferents: un smartwatch LG G Watch R, un smartphone Sony Xperia Z3 Compact, i una càmera de vídeo Toshiba Camileo X-Sports, tots tres cedits amablement per les respectives companyies fabricants, LG, Sony i Toshiba.

Els resultats no podien ser més bons, i tots tres van resistir perfectament que els enfonséssim en una peixera plena d’aigua. Tots tres estaven en funcionament en el moment de fer-ho i, a més, tant el telèfon com la càmera estaven gravant (més endavant podrem veure’n els vídeos), pel què en aquests casos, els dispositius no només estaven engegats si no que, a més, estaven treballant.

El vídeo sencer de l’espai el podeu veure tot seguit.

I vosaltres? Teniu gàdgets amb classificació IP que hagueu provat sota l’aigua? Quina ha estat la vostra experiència? Expliqueu-nos-ho!
Guillem Alsina
Etiquetes: