Pràctiques a Juniper Network d’Amsterdam per les estudiants de carreres tècniques

Compartir

La finalitat d’aquesta beca és afavorir que les dones puguin tenir presència i liderar projectes relacionats amb la ciència i la tecnologia. 

L’Institut of Internacional Education (IIE) i la Jupiter Network han signat un acord per tirar endavant la iniciativa Women Enhancing Technology (WeTech). Un programa dirigit exclusivament a dones estudiants amb la finalitat d’afavorir la seva presència en la ciència i la tecnologia, i també liderar projectes relacionats amb les disciplines STEM (ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques).

El perfil d’aspirants que poden accedir als beneficis de la iniciativa és qualsevol noia que tingui la ciutadania d’algun dels estats de la Unió Europea i estudiï un grau, postgrau o màster relacionat amb enginyeria informàtica, telecomunicacions, enginyeria electrònica o administració de xarxes en una universitat acreditada per la UE. Les escollides rebran un premi que inclou 7.000 dòlars nord-americans i una beca per poder realitzar les seves pràctiques a l’oficina que té la Juniper Network a Amsterdam durant l’any 2018.

Si et vols apuntar tens temps fins al 26 de gener del 2018  emplenar el formulari d’inscripció  i fins al 5 de febrer per fer arribar als organitzadors les cartes de recomanació que puguin tenir. Al mes de febrer, un comitè independent avaluarà les candidatures i farà públiques les guanyadores.

D’aquesta manera, la iniciativa Women Enhancing Technology (WeTech) és convertirà en un altre èxit de l’Institut of International Education (IIE), que des de la seva creació l’any 1919 s’ha dedicat a la promoció dels intercanvis internacionals d’estudiants, els assumptes internacionals i la pau i la seguretat.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)