La Intel·ligència Artificial ja presenta les notícies a la Xina

Presentador virtual a Xina
Compartir

Perilla la feina dels presentadors de notícies actuals? És una pregunta que és una reacció natural després que l’agència estatal xinesa Xinhua presentés el passat 8 de novembre, en el mar de la cinquena Conferència Mundial d’Internet de Wuzhen,  un presentador de notícies virtual.

Es tracta d’un personatge basat en Intel·ligència Artificial (IA) i d’aprenentatge automàtic que és capaç de llegir textos com un periodista humà, amb l’aparença, expressions facials i veu d’una persona real.

Un ésser d’Intel·ligència Artificial, un membre més de l’equip

Segons va explicar l’agència desenvolupadora de la iniciativa a South China Morning Post, aquests presentadors virtuals que ja apareixen en els canals digitals de l’agència s’han convertit en “un membre més” del seu equip d’informatius. Diuen que l’aplicació de la Intel·ligència Artificial té “perspectives il·limitasdes” perquè permetrà crear informes de notícies d’última hora ràpidament i millorar tant la qualitat com la puntualitat d’aquests escrits.

I tu, que penses sobre aquesta novetat? Creus que la Intel·ligència Artificial pot ser una amenaça per als humans en l’àmbit laboral?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: