Preveuen 17 milions de vehicles ecològics per al 2020

Compartir

Juniper Research preveu unes vendes més altes de les inicialment previstes tant per a vehicles elèctrics com híbrids, especialment a l’extrem orient.

En un estudi sobre el futur del mercat dels vehicles respectuosos amb el medi ambient, la consultora Juniper Research vaticina un increment imprevist en les vendes al llarg del periode 2016-2010, acabant amb 17 milions d’exemplars en el darrer any d’aquest periode, el 2020.

Si bé les vendes de vehicles elèctrics o híbrids augmentaran a totes les regions, especialment importants seran a l’extrem orient i la Xina, que s’enduran més de la meitat dels vehicles d’aquest tipus que es vendran al món durant el 2020.

La conscienciació i ús del vehicle elèctric al Japó és un fet ja consumat i conegut arreu del món, però el fet més important seria que el creixement més alt es donés a la Xina, ja que el país pateix greus problemes de contaminació, greus especialment a les grans ciutats pels gasos generats pel tràfic rodat de gasolina o diesel.

En l’informe també s’hi esmenten les marques que seran les principals jugadores en el futur d’aquest mercat: Tesla, BMW, Volkswagen, Toyota, Nissan i Kia. Com veiem, tres marques orientals, una de nord-americana (i cap de les clàssiques de la industria del motor d’aquell país), i dues d’alemanyes, entre les quals sorprèn Volkswagen després de l’escàndol de les dades de consum dels seus motors que van ser falsejades.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: