Primeres imatges de l’iPhone 6 amb pantalles de 4,7 i 5,5 polzades

Compartir

Els rumors sobre el nou iPhone és un clàssic de la xarxa, fins i tot hi ha gent que viu d’això. Des de fa mesos sentim rumors de tot tipus sobre el nou producte d’Apple, però almenys des d’ycom no ens agrada donar corda a aquest tipus de notícies.

De totes maneres, quan un mitjà de comunicació com Routers filtra imatges sobre el possible nou iPhone 6 és perquè tenen possibilitats de convertir-se en realitat, com ja va passar en les anteriors edicions.

Segons l’agència de notícies, una de les cadenes de subministraments d’Apple  ha confirmat que l’iPhone 6 tindrà dues versions, un amb 4,7 polzades i l’altra amb 5,5 polzades. Aquesta mateixa font confirma que es començaran a produir a partir del mes de maig.

Supuesto-iPhone-6

Pel que sembla, l’iPhone 6 de 5,5 polzades començarà a produir-se més tard per la dificultat afegida d’integrar la tecnologia d’Apple en panells més grans. De totes maneres, gairebé tothom dóna per fet que tots dos models sortiran a la venda al llarg d’aquest 2014, segurament entre setembre i octubre.

TAMBÉ: Així podria ser l’iphone 6

Un cop més, volem repetir que aquestes informacions només són rumors, i s’espera que a partir d’aquestes noves dades apareixin quantitats infinítes de suposades noves filtracions.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: