Primeres imatges del teòric iPhone 6S

Compartir

Les novetats del nou model de smartphone de la firma es limitarien a l’interior.

Tenint en compte que estem fent via cap al setembre/octubre, mesos en què Apple acostuma a aportar alguna novetat, no és estrany que s’hagin filtrat les que serien les primeres imatges de l’iPhone 6S. Així ho apunta el portal 9to5Mac, una font d’informacions relacionades amb la companyia de la poma mossegada bastant fiable.

Una de les fotos mostra la carcassa exterior, en la qual no apreciem cap canvi rellevant respecte als models d’iPhone 6 i 6 plus. A l’altra de les dues imatges que han vist la llum, podem observar amb detall l’interior del nou dispositiu, el qual mostra un sistema de muntatge diferent que podria incloure un xip Qualcomm que proporcionés el doble de velocitat LTE i que aportés una major eficiència energètica; és a dir, major durada de bateria.

 

TAMBÉ POTS LLEGIR AQUESTA NOTÍCIA A REVISTATREND.CAT

 

D’altra banda – i pel que s’aprecia en aquestes imatges -, l’iPhone 6S comptaria amb una placa base més petita que la dels models anteriors, fet que torna a beneficiar la bateria (afavorida també per l’estalvi d’energia que suposarà el nou iOS 9).

De moment, tot plegat es redueix a rumors, però de ben segur que aviat sabrem si aquests es convertiran en realitat o quedaran en això, rumors.

FOTO: 9to5Mac.com

Clara Pariente
Etiquetes: