Problemes amb alguns endolls d’Apple

Fotografia de Rob DiCaterino a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Des de la companyia de la poma aclareixen que, fins ara, només s’han donat una dotzena escassa d’incidències a tot el món. Ja hi ha en marxa un programa de canvi dels endolls afectats.

Apple ha comunicat l’inici d’un programa de canvi voluntari dels endolls de diversos dispositius electrònics, tant ordinadors com a dispositius mòbils (iPhone/iPad/iPod), per problemes detectats.

Aquests problemes afecten els endolls de dues clavilles emprats a l’Argentina, Austràlia, Brasil, Europa Continental, Nova Zelanda i Corea del Sud, i poden dur a què l’endoll es trenqui, provocant amb això descàrregues elèctriques si es toca.

Fins ara, Apple només té constància d’una dotzena de casos dels quals se n’han informat arreu del món, de manera que les possibilitats de trencament semblen més aviat escasses. No es troben afectats per aquest problema els sistemes d’endolls amb tres clavilles.

Els endolls afectats són fàcilment identificables, només cal desmuntar la unió entre el cable que es connecta a l’endoll de la paret amb el transformador, i mirar si en el seu interior hi ha un determinat codi alfanumèric.

Tota la informació sobre com realitzar la comprovació i el canvi posterior en cas d’estar afectats, la tenim disponible a la pàgina del programa que Apple ha posat a disposició delsusuaris.

Imatge de portada de Rob DiCaterino a Flickr sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: