Project Hera, cap a la integració de tots els serveis Google

Compartir

Google s’ha convertit en pocs anys en una de les empreses més grans del món, sobretot perquè estem utilitzant la majoria dels seus serveis a diari. Però la integració entre tot l’ecosistema no és perfecte, o almenys té molt a millorar o per explotar. Amb aquesta finalitat apareix el denominat Project Hera.

Més que un  projecte independent es tracta d’un extra per Google i que recentment ha sortit a la llum. El Project Hera el que busca és aconseguir la completa sincronització de Chrome amb Google Search, Android i tots els serveis.

Amb el nou servei que s’aconseguiria és una sincronització total entre el nostre ordinador, el nostre smartphone i la nostra tauleta, així com la resta de dispositius que ja existeixen o existiran en un futur més que proper, com les Google Glass, rellotges, etcètera.

TAMBÉ: Google presenta Android Wear, el sistema operatiu adaptat a ‘wearables’

Arran d’aquestes publicacions, també es comencen a veure els objectius a curt termini de Google, que passen per unificar criteris de disseny i funcionalitats. Per la xarxa corren certes imatges, acompanyades de documents i especulacions diverses, sobre les noves versions del sistema operatiu Android. Aquest podria ser el primer (o definitiu) pas per arribar al Project Hera.

Project-Hera-header

Hera seria un pont entre tots els nostres dispositius, tot i que encara no se sap si funcionarà amb aplicacions que no hagin estat desenvolupades per Google. De totes maneres, esperem que Hera deixi de ser un projecte sobre la taula i es converteixi en una realitat ben aviat.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: