Project Wing, el drone per a fer enviaments de Google

Compartir

Si bé fa poc més d’un mes parlàvem del revolucionari Amazon Prime Air, Google ens ha revelat fa uns dies, mitjançant un vídeo, el seu propi projecte de drone per a comandes, Project Wing.

Com podeu observar pel vídeo, aquest projecte difereix substancialment del drone d’Amazon. Ja que, mentre el Prime Air necessita estacionar-se per a entregar el paquet, el drone de Google baixa el paquet mitjançant un sistema de cordes, mantenint-se ell en l’aire en tot moment. També crida l’atenció el fet de ser un híbrid, tenint ales però també hèlixs. Permetent un viatge més ràpid per l’aire, però sense llevar l’estabilitat de mantenir-se dret en l’aire i de poder aterrar en vertical.

Potser Google vulgui passar-li la mà per la cara a Amazon presentant un drone molt més ràpid en temps d’entrega. Especialment aquesta setmana, en la que Amazon ha aconseguit comprar Twitch abans que ells.No obstant açò, aquest drone es troba en una fase molt primerenca del desenvolupament. Les proves d’aquest vehicle no tripulat s’estan realitzant a Austràlia, però estan més centrades en la investigació que en presentar el vehicle. No revelant encara aspectes tècnics ni informació d’especial importancia. Malgrat tractar-se de proves, és un fet que cada dia augmenta el mercat de comandes mitjançant vehicles aeris no tripulats. Potser els repartidors deurien començar a plantejar-se altres opcions i enviar currículums.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: