Projecta el GPS al parabrises del cotxe amb Garmin HUD+

Compartir

Una de les problemàtiques de la conducció amb GPS és la incomoditat del conductor en el moment de desviar la vista cap al dispositiu mentre ens trobem en territori desconegut. El suport d’àudio es un element útil però insuficient, ja que moltes vegades som incapaços de saber mentre conduïm, per exemple, la distància que ens ha indicat.

Garmin HUD + és una solució pràctica per a aquelles persones que necessiten indicacions visuals, de tal manera que no hagin de treure la vista del que tenen davant.

HUD, Head Up Display, és una declaració d’intencions sobre el seu dispositiu. La innovació rau d’un projector que emet al parabrises del cotxe la informació generada per el GPS del nostre smartphone. Mitjançant una connexió bluetooth es pot enllaçar el dispositiu Garmin amb el nostre telèfon mòbil i amb l’àudio del cotxe (si es que disposa de connexió).

Per poder utilitzar el HUD+ haurem d’accedir a una aplicació de Garmin, però a diferència del model anterior, aquesta vegada podrem accedir-hi de forma gratuïta i sense haver de gastar més diners amb la descàrrega dels mapes.

GPS-Garmin-HUD

Amb la compra del dispositiu tindrem l’accés per descarregar els mapes d’Europa (Russia exclosa), tindrem una làmina que podrem enganxar al parabrises per poder fer més visible la informació projectada, disposarem d’un plàstic accessori per veure la informació i un connector per carregar el dispositiu dins el cotxe.

Disposa de connectivitat bluetooth y connexió usb gràcies a una entrada al carregador del Garmin, on podrem connectar el nostre telèfon mòbil per evitar quedar-nos sense bateria.

El Garmin HUD + és compatible amb Android, iOS i Windows Phone. El seu preu és de 179€ , potser un preu una mica excessiu tenint en compte que el GPS que utilitzem és del nostre smartphone.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: