Pushbullet, dispara, comparteix i rep notificacions d’Android

Compartir

És cert que moltes vegades estem a l’ordinador i volem compartir alguna cosa amb el nostre mòbil, ja sigui un enllaç, una foto o qualsevol altre tipus d’arxiu multimèdia. Una de les alternatives és copiar l’enllaç per veure-ho al nostre dispositiu mòbil. També podem copiar el fitxer o enllaç a un servei d’emmagatzematge en línia i després obrir-lo des del telèfon intel·ligent. Pushbullet arriba per fer això molt més senzill .

Pushbullet ens permet enviar qualsevol informació des de l’ordinador cap al mòbil de manera molt simple. Podem enviar enllaços, imatges, checklists, notes i recordatoris, arxius i ubicacions per després ser visualitzar-les a Google Maps. I per si fos poc, Pushbullet ens permet rebre un pop-up a l’ordinador cada vegada que rebem qualsevol notificació en el nostre dispositiu mòbil. Tant si és un missatge de Whatsapp, un avís de Twitter, etc.

El seu funcionament és ben simple. Per poder començar, hem de tenir instal·lada l’aplicació mòbil i disposar de Google Chrome al nostre ordinador. Pot ser Windows, Linux o Mac. Una vegada iniciada sessió amb el nostre compte de Google, tant en l’aplicació mòbil com en la de Chrome, ja podrem gaudir de Pusbhullet.

Tant la versió mòbil com la d’escriptori tenen una interfície molt semblant. En les dues podem veure els diferents estils de push que podem fer. Tant sols hem de seleccionar el tipus, i el destinatari. Per exemple, així seria enviar una foto des del mòbil cap a l’ordinador.

Per enviar des de l’ordinador és exactament igual: seleccionem el tipus de push i l’enviem al dispositiu que volem.

Com a afegit, Pushbullet ens permet afegir contactes. D’aquesta manera, podem compartir enllaços o arxius amb ordinadors i smartphones dels nostres amics; i queden així registrades en respectives aplicacions.

Sens dubte aquesta aplicació és una gran solució per a molts. A més, ens permet rebre notificacions del nostre smartphone Android a l’ordinador. Una altra gran solució per a tots aquells que treballen sense estar pendents del seu dispositiu mòbil.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: