Apareix un nou terminal modular, tindrà éxit?

Compartir

No és la primera vegada que apareixen dispositius amb aquestes possibilitats, ho sabem. Pot ser la primera vegada que sigui una realitat i arribi a l’usuari final? Segurament serà un nou intent. Ara, amb el permís de Google i el seu projecte ARA o ZTE, toca afegir a la llista de possibles terminals modulars a Circular Devices i el seu PuzzlePhone.

La companyia vol presentar durant la segona meitat de l’any entrant (2015) el seu primer dispositiu modular i que porta treballant en ell des del 2013 (ara mateix tenen diferents dispositius dissenyats per a fer proves). Aquest dispositiu final arribarà amb una estructura igual per a tots amb uns altaveus i pantalles de 4,3 polzades, 4,5 polzades i 5 polzades. A partir d’aquí podrem personalitzar-lo a través dels mòduls on el primer serà la bateria i complements com el WiFi, Bluetooth o NFC i el segon on incorporarà la càmera i el processador del dispositiu.

colorsOfPuzzlephone

De moment la marca intentarà arribar amb el sistema operatiu Android (modificat) i personalitzat, on la comunitat tindrà un paper important per a seguir el seu desenvolupament i no descarten altres alternatives en un futur pròxim.

Ara per ara tocarà esperar, no sabem preus definitius i dates d’arribada al mercat. Té bona pinta el nou projecte de Circular Devices i els seus PuzzlePhone. S’avançarà al Project Ara de Google?

Més informació | Puzzlephone

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: