Quatre noves aplicacions s’afegeixen al Catàleg d’Apps de Comerç

Compartir

La Direcció General de Comerç ha incorporat quatre noves plataformes al Catàleg d’Apps de Comerç, un llistat impulsat per la Generalitat i que vol potenciar el coneixement de comerciants i botiguers de totes les aplicacions que els poden ajudar a multiplicar la competitivitat dels seus negocis.

Durant la segona jornada dels EsmorzAPPS, la Direcció General de Comerç va presentar les aplicacions Terrassacentre app, S+ Shopping, OnAir Shopping i Buugit!.

La directora general de Comerç, Muntsa Vila, va assenyalar que el percentatge de població que disposa d’smartphome és cada vegada més gran i que això “dibuixa un escenari marcat per la mobilitat”.

En aquest sentit, Vila va assegurar que el comerç ha d’adaptar-se als nous reptes que planteja la tecnologia i que cal que es pregunti “quin serà el nostre client del futur”. Vila també va remarca que “la transformació digital del comerç és un dels pilars de les polítiques d’actuació del Govern com a pas imprescindible” per a la millora de la seva competitivitat.

 

Les aplicacions

Terrassacentre app: Dirigida a tots els clients dels comerços associats a Terrassacentre. És una targeta de fidelització virtual on s’acumulen punts que es poden bescanviar per regals o descomptes.

S+ Shopping: És una xarxa social especialitzada en consum que permet establir un nou canal de comunicació entre negocis, consumidors i col·lectius. Permet oferir descomptes a diferents col·lectius.

OnAir Shopping: Connecta els consumidors amb les botigues de la seva ciutat perquè puguin consultar la informació dels productes de cada establiment.

Buugit!: Es tracta d’una app que permet guanyar buugits, una moneda virtual que es pot acumular interactuant amb la pròpia aplicació i que es pot bescanviar als comerços associats.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)