Quin és el futur de les Google Glass?

Compartir

Les Google Glass van ser presentades el 2012, i des de llavors s’han convertit en el fosc objecte de desig de tot tecnòfil. Desafortunadament, gairebé dos anys després i malgrat alguns beneficis evidents d’aquests dispositius en camps com la medicina, les ulleres intel·ligents de Google semblen interessar cada vegada a menys gent.

Segons una enquesta realitzada per la firma Toluna, el 72% dels enquestats estan en contra de les Google Glass. Gran culpa d’aquest rebuig està centrat en la privacitat. Però aquest tema també està afectant la visió i l’opinió respecte tot Internet, des de xarxes socials fins a pàgines webs i botigues online. De totes maneres, estem davant un objecte mai vist fins ara i que genera molts dubtes.

Els altres 3 motius principals són la seva estètica, el preu i la seva limitació per poder-les comprar. Malgrat que aquestes tres queixes poden tenir més solució que la primera, serà difícil eliminar el debat de la privacitat. Així doncs, encara no sabem el futur de les Google Glass, que teòricament es posen a la venda durant el 2014. Segons apunten rumors, podrien acabant sent un producte que es comercialitzi només en camps professionals on podrien arribar a ser útils.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: