Quins telèfons mòbils utilitzen els líders mundials?

Compartir

El blog internauta Think Big ens ha descobert quins telèfons intel·ligents utilitzen els líders polítics mundials. Les companyies Apple i BlackBerry són les que més força tenen sobre els polítics i les principals institucions governamentals.

Els Estats Units d’America acaba de posar en marxa una iniciativa per canviar els telèfons mòbils dels principals polítics i institucions governamentals del país per canviar les seves BlackBerry, tot i que són les que més seguretat ofereixen, estan provant la seguretat amb les companyies internacionals LG i Samsung. Possiblement, podria haver-hi un canvi de smartphone per part dels funcionaris, excepte Barack Obama, és l’únic que s’ha negat a canviar de companyia.

La tradició de la companyia canadenca amb el president americà ve des de que va guanyar les eleccions nacionals de l’any 2008 tota una unió entre Obama i l’empresa de la “móra negra”.

Barack Obama utilitzant la seva BlackBerry

Barack Obama utilitzant la seva BlackBerry

No només els americans utilitzen Blackberry sinó la primera ministra danesa Helle Thorning-Schmidt o la presidenta alemanya Angela Merkel utilitzen el seu model Z10. Nawaz Sharif, primer ministre de Pakistan també utilitza la mateixa companyia tot i que ell fa servir un model més vell, la BlackBerry Bold.

En canvi, també tenim “fanboys” d’Apple, l’ex president francès François Hollande, el primer ministre italià Matteo Renzi o el president espanyol Mariano Rajoy utilitzen un iPhone.

La tecnologia mòbil està molt present en la nostra societat, hi ha líders polítics que prefereixen no utilitzar telèfons mòbils, no sabem si per seguretat o per comoditat però el primer ministre canadenc Stephen Harper o el president de Rússia, Vladimir Putin, no n’utilitzen.

Aquesta política d’utilització de terminals intel·ligents ha canviat després dels últims successos amb l’Agència Nacional de Seguretat dels Estats Units d’America (NSA) amb les seves escoltes telefòniques, per exemple, França ha decretat una llei segons la qual no es pot utilitzar informació governamental en dispositius com smartphones i tablets, on també ha canviat els seus dispositius, que a partir d’ara utilitzaran la marca Teorem, una empresa francesa, la qual ha pogut demostrar una seguretat molt forta respecte a atacs externs però amb un alt cost dels seus béns d’entre 2.100€ i 4.500€ la unitat, o la presidenta de Alemanya que utilitza un Nokia 6260 per realitzar les seves trucades.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: