Quipu, programa de facturació online per a no experts

Compartir

Quipu és un innovador software de facturació i gestió financera en el núvol pensat per a petites empreses i autònoms, però sobretot dissenyat per a no-experts, fent forta la usabilitat i el disseny. És un projecte molt ambiciós i desenvolupat per emprenedors catalans.

El principal avantatge d’aquest programa és que els usuaris poden seguir tot el procés de la facturació de forma online, amb la majoria de procesos que necessitem fer. Per exemple, crear i ordenar factures, controlar les despeses, fer pressupostos, gestionar cobraments i omplir documents fiscals. Tota la informació està encriptada en un entorn 100% segur i l’usuari es beneficia d’una interfície intuïtiva i atractiva. Hi ha un pla específic per a autònoms i un altre per a empreses.

El programa de facturación online para autónomos  empresas y startups   Quipu

En definitiva, Quipu és la solució per tenir tota la informació financera i comptable ordenada en un sol lloc: l’objectiu és que l’usuari no s’hagi de preocupar per les tasques administratives i econòmiques, una de les feines més pesades.

A més, disposen d’una aplicació mòbil per tenir tota la informació de forma més accesible i ràpida, fins i tot es poden guardar i classificar factures i tiquets simplement pujant una fotografia. De moment ja es pot descarregar l’app per iOs en aquest enllaç, i molt aviat també per sistemes Android.

S’ha d’agrair especialment que el servei està disponible en català des del primer dia. Tot i que la pàgina web actualment només té versions en castellà i anglès, l’equip de Quipu ens ha assegurat que ja estan treballant per traduir-ho.  

Us recomanem que feu un cop d’ull a la seva pàgina web, ja que tenen un tutorial on expliquen de forma molt simple i agradable totes les seves funcions. A més, ara pots provar Quipu durant 30 dies sense compromís i de forma gratuïta.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: