RE: una nova forma de prendre imatges

HTC RE
Compartir

HTC acaba de presentar el RE, una petita però gran càmera, que és resistent a l’aigua, i que permet gravar vídeo i prendre imatges allà on volguem. Podem fer servir el nostre mòbil com a “pantalla” per observar el que estem gravant, ja que la sincronització és automàtica mitjançant el núvol o el cloud.

L’HTC RE compta amb un disseny cilíndric minimalista i és molt fàcil de fer servir. Aquest aparell combina la tecnologia amb el maquinari, el disseny i el software que porta incorporat. A més, el RE és una forma de donar la volta al concepte de càmera personal, i permet obtenir imatges que fins ara no són a l’abast de molta gent, o que si més no, se li escapa.

El RE és un aparell que s’adapta al palmell de la mà, de forma natural. Permet començar a capturar les imatges en el moment que s’agafa amb la mà, cosa que deixa sense efecte el botó d’encendre o de començar a gravar. A més, permet capturar amb alta qualitat, ja que incorpora un sensor de 16 Megapíxels amb CMOS Full HD, d’alta resolució, per poder fer la gravació de vídeo amb total tranquil·litat. L’objectiu que incorpora és de gran angular amb 146 graus.

L’HTC RE li permet explorar el seu costat creatiu, amb una simple càmara lenta i amb les opcions de gravació en lapsus de temps. El que es necessita per fer servir el RE és tenir una mica d’imaginació, ja que mai no havia estat tant fàcil d’obtenir imatges en vídeo.

A més, l’HTC RE permet compartir les imatges o el vídeo mitjançant un sol botó, i com que interactua amb el seu smartphone, a través de l”aplicació anomenada RE, fa que es sincronitzin els vídeos, les imatges i els enregistraments mitjançant una xarxa sense fils o wifi.

Disponible per Android i per iOS, no necessitarà que es sincronitzin amb el seu ordinador de sobretaula o portàtil, i es podrà editar a través de la tecnologia del núvol o del cloud. Mitjançant l’aplicació ZOE es podran fer rodets i editar vídeos que semblaran que estiguin fets de la mà de professionals.

I encara per fer-ho més fàcil, el RE es podrà controlar de forma remota a través de l’aplicació.

El HTC RE obre tot un món de possibilitats creatives que s’aniran revolucionant amb el temps. Ben aviat es podrà fer servir per retransmetre en temps real una transmissió de YouTube, i d’aquesta manera es podrà compartir en viu a través dels canals d’aquesta plataforma.

El RE sortirà a la venda a finals d’octubre als Estats Units, i posteriorment s’aniran incorporant nous mercats. El HTC RE estarà disponible en quatre colors: taronja, gris, blanc i blau.

Presentació del HTC RE

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: