Realitza ‘livestream’ multicàmera amb Movi

Livestream Movi
Compartir

El dispositiu que ofereix una qualitat d’imatge 4K i cap a la butxaca, es presenta com a una revolució per a les retransmissions en ‘streaming’.

Livestream, la plataforma d’emissions en directe online, porta això, el livestream a un altre nivell. La companyia va presentar a principis de mes a Las Vegas, en el marc del CES 2016, Movi, una càmera de butxaca 4K que facilita al màxim la producció sobre la marxa.

Més enllà de la seva mida i de la seva qualitat d’imatge, el dispositiu destaca perquè permet a l’usuari canviar de plans a través de l’iPhone o de l’iPad mentre es realitza l’emissió. És a dir, les persones que hi estiguin connectades, tindran la sensació que s’està utilitzant més d’una càmera, com a les grans produccions televisives o cinematogràfiques, però, en realitat, totes les imatges provindran d’un sol dispositiu. Això és gràcies a què la companyia desenvolupadora, ha acompanyat un producte d’última generació d’un innovador i potent software.

Movi es començarà a comercialitzar el pròxim més d’abril i valdrà uns 399 dòlars. Mira el vídeo de presentació i comença a pensar tot allò que podries fer amb ella!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: