RENFE acceptarà pagaments amb Paypal

Imatge gentilesa de RENFE
Compartir

A partir d’algun moment d’aquest vinent mes de juliol, l’operadora de ferrocarrils espanyola RENFE començarà a acceptar a través del seu lloc web i en la seva app RENFE Ticket per a dispositius mòbils, els pagaments a través del conegut sistema Paypal.

Propietat d’eBay, Paypal permet realitzar transferències de diners així com compres de manera segura, entregant al destinatari tan sols una adreça de correu electrònic, i facilitant en gran mesura les transaccions internacionals. Aquestes facilitats, juntament amb la integració al popular servei de subhastes i botigues en línia d’eBay, l’ha fet guanyar-se la confiança de bona part dels internautes, malgrat que això no l’ha lliurat d’algunes polèmiques com una recent fuga de dades,

Amb tot, Paypal ha esdevingut una forma de pagament habitual entre internautes.

RENFE ha donat a conèixer la mesura a través del seu blog, en un article en el que també ha posat de relleu l’augment de l’activitat en el seu lloc web, que l’any passat va créixer un 35%.

L’operadora ferroviària espanyola era potser una de les poques grans empreses que encara no havia inclòs aquesta manera d’efectuar pagaments com a una de les possibles vies per adquirir bitllets a través del seu lloc web i les seves apps mòbils.

Imatge: RENFE

Imatge: RENFE

Guillem Alsina
Etiquetes: